Ik vind je lief papaHerinneringen Ik vind je lief papa! Smith Magenis Syndroom

Ik krijg herinneringen op Facebook van de grappige momenten die we beleefd hebben met Em en haar grote zus. Zodat ik altijd weer moet lachen als Em voorbijkomt met een pannenkoek op haar gezicht.

Ook zijn daar de minder leuke herinneringen. Zo komt ieder jaar een foto voorbij waarop ik samen met mijn neef een biertje drink in het buitenland. Helaas leeft hij niet meer. Ik heb hem, na jaren zonder contact, opgezocht in het buitenland. Het is een minder leuke maar toch mooie herinnering. Zo zijn er natuurlijk wel meer herinneringen die voorbijkomen die minder leuk maar toch mooi zijn.

de andere herinneringen

Dan heb ik, en jullie misschien ook wel, nog de categorie ‘andere’ herinneringen. Die kunnen wel grappig zijn maar toch minder leuk om terug te zien. Toch bewaar ik dit soort herinneringen. Zo kwam vandaag weer een herinnering tevoorschijn over Em. Het is een leuke foto van Em als baby van 9 maanden. De tekst die erbij staat geeft aan dat Em de hele nacht op is geweest. Op zich een leuke herinnering, zo’n klein meisje dat haar ouders een hele nacht wakker houdt, het overkomt iedere ouder. Is het niet dat zes jaar later dit meisje ons nog steeds ’s nachts bezighoudt. Bij zulke herinneringen krijg ik de kriebels, het liefst verwijder ik ‘m maar de foto is zo leuk… Voorlopig laat ik hem staan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.