Ik vind je lief papaPoffertjes Ik vind je lief papa

 

 

10 weken onderweg

Het is alweer 10 weken geleden dat Em voor de eerste keer ging logeren. 10 weken, het klinkt zo lang, maar het voelt zo kort. Ik ben nog steeds niet gewend aan het gevoel dat Em niet volledig deel uit maakt van ons als gezin, zo voelt het voor mij in ieder geval. Ik ben een familieman. Ook als gezin hoor je samen te zijn. Dat ontbreekt nu, dat voelt niet goed!

 

Contact met de het logeeradres

Wij hebben gelukkig veel contact met de begeleidsters van Em via WhatsApp. Er was eerst alleen contact tussen mijn vrouw en de begeleidster die aanwezig was. Op mijn verzoek is er een groepsapp aangemaakt waardoor ook ik de berichten kan lezen en de begeleidsters met ons beide in contact staan. Ook gisteravond ontvingen wij weer enkele foto’s. Zó fijn om te zien dat Em daar geniet.

 

Kerstviering op school

Vandaag heeft Em Kerstviering op school. De dag begint met leuke activiteiten en ’s middags gaan ze met de klas lunchen. Er is aan de ouders/ verzorgers gevraagd om iets lekkers te maken dat de kinderen mee kunnen nemen voor de lunch. Helaas is het voor ons niet mogelijk om iets te maken wat Em mee kan nemen, ze is er immers niet… Gadver dat voelt niet goed!!

 

Fantastische opvang

Zoals jullie weten noem ik geen namen, maar wat een FAN-TAS-TI-SCHE begeleidsters heeft Em in het logeerhuis. Niet alleen schieten ze het geld voor de schoolfoto voor, ze nemen ook de moeite om samen met Em lekkere hapjes te maken voor de lunch. We kregen gisteravond dus een paar foto’s toegestuurd. Zo lief, zo leuk! Em zit aan de tafel te knutselen met poffertjes, dropveters en sneeuwpoppen. God zij dank, wat voelt dat goed!!! Em zit duidelijk op de juiste plek, ze krijgt de aandacht die ze verdient, voelt zich er helemaal thuis en wij komen langzaam aan tot rust. Al is het nog steeds erg moeilijk om zonder schuldgevoel onze rust te pakken.

 

Het komt goed, zeker weten

Ik weet zeker dat we over een half jaar allemaal weer beter in ons vel zitten. We zijn nu 10 weken onderweg, het voelt als gisteren dat we de keuze hebben gemaakt. We blijven positief en met regelmatig positieve update vanuit het logeerhuis komen wij (steeds vaker) zonder schuldgevoel (beetje bij beetje) tot rust. Ik kan niet zeggen hoe lang, maar ik weet zeker dat alles goed komt en Em met de tijd weer lekker helemaal bij ons thuis komt wonen. We gaan in ieder geval samen met Em de Kerstvakantie in, samen Kerst vieren!

 

Dat is gelijk een mooi bruggetje naar mijn wens voor jullie als trouwe lezers:
Wat de toekomst brengen zal kan ik je niet vertellen, maar ik wens jullie veel liefde, gezondheid, en geluk toe!

 

1 reactie

  1. Dank voor je update Harmen. Wij wensen ook jullie een goede vakantie. Wat de toekomst brenge moge,Hij is er bij.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.